> BBL Apothekersassistent

BBL Apothekersassistent

Basisinformatie

Type traject: 
BBL
Functieomschrijving: 

Apothekersassistent? Ja. Natuurlijk!

Je wilt wat anders! Je zoekt een nieuwe uitdaging! Je zoekt minder fysiek belastend werk! Kortom: je overweegt een carrièreswitch. Draag je de zorg een warm hart toe? Dan is het vak Apothekersassistent misschien wel iets voor jou!

Als apothekersassistent help je de mensen die in de apotheek komen met advies en voorlichting over bijvoorbeeld de werking van het geneesmiddel, de bewaarmethode, bijwerkingen en de manier waarop het gebruikt moet worden. Je zet je dagelijks in om goede en foutloze farmaceutische zorg te verlenen en je cliënten op allerlei manieren te ondersteunen bij het goed en tijdig gebruik van hun medicijnen.

Wil jij:

(blijven) werken in de zorg?
met mensen in gesprek?
mensen adviseren over goed medicijngebruik?
afwisselend werk in een hecht team?
licht fysiek werk?
geen avond- of nachtdiensten?
goede arbeidsvoorwaarden (werktijden, salaris)

Heb jij:

een havo-diploma, afgeronde mbo 4 opleiding en/of minimaal HBO werk- en denkniveau?
enige werkervaring in een dienstverlenende organisatie?
een enthousiaste en energieke werkhouding?
hart voor de zorg?

Ja? Dan is een zij-instroomtraject via een beroepsbegeleidende leerweg (BBL-opleiding) voor apothekersassistent zeker iets voor jou. 

 

Wil je je aanmelden voor dit zij-instroomtraject? Dan dien je eerst een informatiebijeenkomst bij te wonen. Hier vertellen we je alles over het beroep apothekersassistent, de vervolgstappen in dit traject en beantwoorden we al je vragen. 
Het bijwonen van de informatiebijeenkomst is een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan het vervolg van het traject en het helpt je een weloverwogen keuze te maken voor het beroep én voor de combinatie van werken en leren.

Interesse? Meld je dan nu hier aan voor een van de informatiebijeenkomsten. Lukt dit niet, dan verwachten we dat je de informatie die je hebt gemist haalt bij een banenmarkt. Klik hier om je aan te melden voor een banenmarkt via de link in het overzicht (hierin staan ook andere data waar je rekening mee moet houden als je deelneemt aan het zij-instroomtraject). 

https://werkindeapotheek.nl/apothekersassistent-ja-natuurlijk/

 

 

Situatie van doelgroep: 
Werkend
Participatiewet
WW
Starter
Bestand:  PDF icon 200124 Flyer werving Apothekersassistent. Ja Natuurlijk! (1).pdf