> Gratis opleiding Spuitgieten

Gratis opleiding Spuitgieten

Wij mogen 10 keer de opleiding "Spuitgieten 1" uitdelen aan kandidaten met een uitkering. Wil je meer weten, lees dan verder!

 

Spuitgieten is in omvang de belangrijkste verwerkingstechniek voor kunststof. Hoewel het principe eenvoudig is, is dit ook een techniek waarbij een flink aantal parameters de kwaliteit van product en proces kunnen verstoren. Het is dan ook noodzakelijk om het spuitgietproces gestructureerd op te bouwen, zodat een constante kwaliteit van product en proces wordt gewaarborgd.

Bekijk hier een filmpje over de opleiding

Dit levert de cursus Spuitgieten 1 op

Na afloop van de cursus kent u de belangrijkste eigenschappen van kunststoffen die van belang zijn voor de verwerking. Ook leert u alles over de onderdelen en werking van de spuitgietmachine en spuitgietmatrijs en kent u de verschillende stappen van de spuitgietcyclus. Na afloop start u als deelnemer zelfstandig een eenvoudig spuitgietproces op en weet u veel voorkomende processtoringen te verhelpen.

Voor wie is deze spuitgietcursus bedoeld?

Deze opleiding wordt door Mikrocentrum aangeboden aan 10 kandidaten met een WW of PW uitkering. De cursus leidt op tot het landelijk erkende NRK diploma spuitgieten 1 (theorie). De cursus wordt tevens afgesloten met een praktijkexamen. Na het behalen van het diploma wordt u ondersteund in het vinden van werk. (er is geen baangarantie!)

Wat wordt er verwacht van de deelnemer?

  • Technisch inzicht
  • Voldoende kennis van de Nederlandse taal
  • Fysiek in orde (veel staan / lopen)
  • Veel motivatie om de cursus succesvol af te ronden
  • Rekenvaardigheid
  • Nauwkeurig kunnen werken
  • De deelnemer heeft een PW of een WW uitkering

Duur van de cursus

 5 lesdagen dagen in de periode van 21 augustus tot 18 september 2019. De lestijden zijn van 09:30 uur tot 16:30 uur.

Wil je je je aanmelden of wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar eindhoven@lerenenwerken.nl