> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws

Woensdag 5 juli was de uitreiking van de certificaten van de deelnemers aan het project Schilderscool. Een mooi succesvol project waarin 7 zij-instromers van alle leeftijden de basis van het schilderen werd bijgebracht in 13 weken.
Ze zijn allemaal geslaagd en starten volgend schooljaar met een BBL opleiding.
We feliciteren alle geslaagden!

Dit project is opgezet in samenwerking met Leren en Werken Helmond de Peel, Leren en Werken regio Eindhoven, Schilders’Cool en Bas uitzendbureau.

10-07-2017 | Lees meer
Regionaal nieuws

Op vrijdag 7 juli hebben wij, in het Stadhuis in Eindhoven, de diploma's mogen uitreiken aan 14 kandidaten uit ons project Logistiek Medewerker. Zij hebbben allemaal met goed gevolg de BBL opleiding op MBO2 niveau afgerond. De meesten hebben een contract aangeboden gekregen bij de werkgever waar zij stage hebben gelopen.

Wij zijn super trots op Marcel, Johnard, Tom, Magan, Ahmed, Brian, Habib, Patrick, Jafar, Mert, Mirte, Kim, Loraine en Sanne !!

10-07-2017 | Lees meer
ziekenhuisbedden
Regionaal nieuws

Opnieuw slaat Prins Heerlijk de vleugels uit. Na Tilburg komt er ook in Eindhoven een opleiding in de zorg en dienstverlening voor jongeren met ernstige leerproblemen of een beperking.

08-05-2017 | Lees meer
Vrolijke chauffeur als detail van flyer
Regionaal nieuws

Volop banen bij Van Rooijen en Baetsen. De logistieke dienstverleners Van Rooijen Logistiek en Baetsen-Groep zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. Na het afronden van de opleiding ga je aan de slag in het distributievervoer of exceptioneel transport. Je krijgt een zelfstandige en afwisselende functie binnen een organisatie met een prettige en informele werksfeer. Woon je in de regio Eindhoven? Schakel dan snel! Je opleiding wordt voor 90% vergoed én je krijgt een baangarantie van ten minste 12 maanden.

05-05-2017 | Lees meer
Veiligheidssignalisatieborden
Regionaal nieuws

Begin mei 2017 starten we weer met de Cursus VCA. In totaal zal dit 4 dagdelen in beslag nemen die we in twee weken indelen.

Wat bieden we jou:

- Goede begeleiding door een professional en daardoor een hoge slagingskans

- Je kunt het traject na 4 dagen met een gecertificeerd VCA diploma afsluiten

- Baanmogelijkheden om in de bouw en techniek aan de slag te gaan

- Kosten voor deze cursus worden betaald door de gemeente Eindhoven

02-05-2017 | Lees meer

Pagina's