> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Servicepunt Leren en Werken Regio Eindhoven

06-02-2020 | Lees meer
jongen achter laptop aantekeningen makend
Landelijk nieuws

Zowel werkenden als niet-werkenden kunnen straks een persoonlijk ontwikkelbudget voor scholing en ontwikkeling aanvragen. Zij kunnen dat inzetten om bijvoorbeeld een mbo-diploma te halen, maar ook om een sector-erkend certificaat te halen of om een cursus te volgen.

03-06-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

De IT-sector kent veel verschillende facetten. Ontdekken wat er verborgen ligt in grote hoeveelheden data, bedrijven helpen met goede IT-werkplekken, zorgen voor de cybersecurity van Nederlandse organisaties en Nederland als land. Legio mogelijkheden. Kom ook zien welke baan in de IT voor jou werkt! 

Save the date en kom ook op 5 juni en ontdek waar jouw kansen liggen in de IT!

Alle informatie vind je in de bijgevoegde flyer.

28-05-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

Vanuit Maintec Automotive hebben wij goed nieuws! Per 1 juli 2019 starten wij naast onze huidige opleiding tot Basis Schadehersteller in samenwerking met AkzoNobel en het VOC (Kenniscentrum Vakopleiding Carroseriebedrijf) met een nieuwe opleiding binnen het Autoschadeherstel. Een exclusief traject waarbij kandidaten met premium lakken in een moderne spuitcabine zich kunnen laten scholen tot Autospuiter.

16-05-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

Wij mogen 10 keer de opleiding "Spuitgieten 1" uitdelen aan kandidaten met een uitkering. Wil je meer weten, lees dan verder!

 

Spuitgieten is in omvang de belangrijkste verwerkingstechniek voor kunststof. Hoewel het principe eenvoudig is, is dit ook een techniek waarbij een flink aantal parameters de kwaliteit van product en proces kunnen verstoren. Het is dan ook noodzakelijk om het spuitgietproces gestructureerd op te bouwen, zodat een constante kwaliteit van product en proces wordt gewaarborgd.

13-05-2019 | Lees meer

Pagina's