> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws

Gratis je rijbewijshalen én een MBO 2 diploma!  Meer informatie....

Wethouder Staf Depla aan het woord over deze nieuwe opleiding.

10-01-2018 | Lees meer
Regionaal nieuws

Woensdag 5 juli was de uitreiking van de certificaten van de deelnemers aan het project Schilderscool. Een mooi succesvol project waarin 7 zij-instromers van alle leeftijden de basis van het schilderen werd bijgebracht in 13 weken.
Ze zijn allemaal geslaagd en starten volgend schooljaar met een BBL opleiding.
We feliciteren alle geslaagden!

Dit project is opgezet in samenwerking met Leren en Werken Helmond de Peel, Leren en Werken regio Eindhoven, Schilders’Cool en Bas uitzendbureau.

10-07-2017 | Lees meer
Regionaal nieuws

Op vrijdag 7 juli hebben wij, in het Stadhuis in Eindhoven, de diploma's mogen uitreiken aan 14 kandidaten uit ons project Logistiek Medewerker. Zij hebbben allemaal met goed gevolg de BBL opleiding op MBO2 niveau afgerond. De meesten hebben een contract aangeboden gekregen bij de werkgever waar zij stage hebben gelopen.

Wij zijn super trots op Marcel, Johnard, Tom, Magan, Ahmed, Brian, Habib, Patrick, Jafar, Mert, Mirte, Kim, Loraine en Sanne !!

10-07-2017 | Lees meer
ziekenhuisbedden
Regionaal nieuws

Opnieuw slaat Prins Heerlijk de vleugels uit. Na Tilburg komt er ook in Eindhoven een opleiding in de zorg en dienstverlening voor jongeren met ernstige leerproblemen of een beperking.

08-05-2017 | Lees meer

Pagina's