> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws

Op donderdag 28 juni hebben wij in het stadhuis in Eindhoven de diploma's uitgereikt aan de geslaagden in het project Logistiek Medewerker. In het bijzijn van o.a. familie, vrienden, praktijkbegeleiders en leerkrachten hebben Arden, Esseyas, Maher, Mounir, Lotte, Sven, Yannick en Sharmarke hun diploma in ontvangst genomen. Ibrahim Bangura kon helaas niet aanwezig zijn. Wij zijn super trots op deze kandidaten en wensen hen veel succes in hun (nieuwe) job en/of vervolgopleiding.

29-06-2018 | Lees meer
Regionaal nieuws

Op woensdag 21 maart hebben wij met veel plezier de diploma's uitgereikt aan (vlnr) Milangelo de Meij, Rudy Jansen, Amy Kalkman, Sercan Yaprak, Julian van Thiel en Roger Harts. Zij hebben alle met succes de opleiding Procesoperator A afgerond. Wij wensen hen veel succes in hun verdere loopbaan.

27-03-2018 | Lees meer
Regionaal nieuws

Het personeelstekort in de logistieke sector neemt al een aantal jaar flink toe. Binnen het project Samen Slim Logistiek Vooruit werkt Summa Transport & Logistiek samen met organisaties, andere scholen en overheden om op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen voor dit probleem. Een sterk partnerschap met gemeenten in de regio is hierbij van groot belang. Staf Depla, wethouder van Economie, Werk en inkomen en Beroepsonderwijs in Eindhoven deelt zijn visie.

08-03-2018 | Lees meer
Rietdekker
Landelijk nieuws

Begin februari 2018 wordt een nieuwe opleidingsstructuur gelanceerd. AmbachtNederland lanceert dan de Ambachtsacademie.

30-01-2018 | Lees meer
Regionaal nieuws

Gratis je rijbewijshalen én een MBO 2 diploma!  Meer informatie....

Wethouder Staf Depla aan het woord over deze nieuwe opleiding.

10-01-2018 | Lees meer

Pagina's