Leren en Werken regio Eindhoven

Witte Dame Lichttoren Philips Eindhoven

Werk vormt een groot onderdeel van ons leven. Maar er is de afgelopen jaren veel veranderd op de arbeidsmarkt. Het is niet meer vanzelfsprekend dat je lange tijd bij een werkgever werkt. Flexibiliteit is erg belangrijk geworden. Flexibele werktijden en werkplekken, maar ook flexibiliteit in je loopbaan. Het is daarmee ook erg belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen. Een leven lang ontwikkelen!

Het Servicepunt Leren en Werken regio Eindhoven helpt bij vragen op het gebied van leren en werken. Voor vragen over het kiezen van een (nieuwe) opleiding, leren naast een baan, omscholing, solliciteren en financiële zaken kun je bij ons terecht. Het Servicepunt is er voor iedereen, voor alle leeftijden en er zijn bovendien geen kosten aan verbonden!

Nieuw!!! Inloopspreekuren Leren en Werken

  • Bibliotheek Witte Dame Eindhoven Centrum - Elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en elke woensdag van 11.00 tot 13.00 uur 
  • Summa College Sterrenlaan 10 Eindhoven - Elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur (niet tijdens schoolvakanties)

Werkzoekende, werknemer of (aankomend) scholier? Ben je op zoek naar een BBL Plek? Vind hier meer informatie over Leren en Werken.

Jongere aan het werk met zaagmachine in houtwerkplaats

Vind hier alle informatie over onze projecten en overige leerwerktrajecten in deze regio......

Jongere die zijn diploma ondertekent

Investeren in kennis loont. Goed opgeleide werknemers leveren uw organisatie voordelen op die bijdragen aan het succes van uw onderneming.

 

Animatie Leren en Werken

Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?

Loading Video...